Vejledning

Velkommen til FinalCall.travel

Vi glæder os til at præsentere dig for vores hjemmeside, hvor vi hver dag gør os umage for at skrive artikler, som er interessante for frekvente rejsende. Tak fordi du kigger forbi – vi håber du bliver fast læser hos os.

Men ikke nok med at FinalCall.travel er stedet, hvor du finder relevant rejsenyt, så er vi også et community for folk, som rejser lidt mere end gennemsnittet og som gerne vil rejse mere, bedre og billigere. Dette community er en virkelig vigtig del af hjemmeside.

Det er nemlig i vores forum og til de events vi arrangerer, hvor du lærer rejsefæller med en imponerende viden og erfaring at kende. Uanset om du vil have inspiration til rejsemål, rejseruter eller har mere komplicerede spørgsmål om bonusoptjening, billetregler el.lign. – så er det også her du får svar. Ofte vil du opleve at komplicerede spørgsmål, som kun de færreste rejseagenter kan svare på – vil blive besvaret i vores forum på få timer. Derfor håber vi at du vil deltage i vores forum også – og ikke mindst spørge løs, hvis der er noget du er i tvivl om. Ingen spørgsmål er for simple eller svære – og alle er velkomne.